Mivel tegnap kimaradt a post, ezért ma gyorsan felvettem egyet, és teszteltem egyet vezetés közben egy két glitch keretében.

Lássuk persze a medvét:)

Egyébként sok dolog történt közben, hétvégén összeszedem magamat és írók beszamolokat az első héten gyerekekről, meg milyen bejárni, viszont mivel reggel sikerült kialudni magamat, végre újra volt erőm podcast-ot hallgatni. Szuper volt kicsit gondolkodni, a TED-s összefoglalokból nagyon le voltam maradva.

Szóval amit megfogott most az ez: Failure is an option. Mivel angol röviden arról van benne szó, hogy hibázni nem feltétlenül jelent bukást, sőt… Az első példa a Google-nek a project X csapata, akik kimondottan high risk, high rewarddal kecsegtető projecteket csinálnak (moonshot-okat), ezért már természeténél fogva is legtöbbször elbuknak. Pl ők fejlesztették ki a google glass-t is amibol aztán nem lett semmi.

Ezzel szembe a ballonos projectjüket már javában csinálják… Nos a bottom line a storyba, hogy amikor realizálják, hogy a dolog bukott akkor nem próbálják meg tovább folytatni, szépíteni a dolgokat, hanem haladnak tovább és probálkoznak tovább (konkrétan jutalmazzák a bukást). Szóval ilyesmin gondolkodtam hazafelé, de részleteket majd holnap:)

 

0 thoughts on “Gyors autós bejelentkezés”

  1. Pingback: Öntsünk tiszta vizet a pohárba – Öt bőrönddel Új Zélandra

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük