Nyaralás / Summer Holiday

Többen kérdezték tőlem, hogy megyünk e valahova nyaralni. Nem, nem megyünk. A környék tengerpartjait fedezzük fel és megnézzük Auckland pár gyermekbarát nevezetességét. Kb. 1 órás autós rádiuszban gondolkozunk és nézzük ki a programokat.
Voltunk az állatkertben 2 napja. Ami azt kell mondanom, hogy tényleg nagyon szuper. Szerintem a budapesti is szuper állatkert és szerettünk odajárni. ami itt meglepett, hogy mennyivel nagyobb területen terül el az egész. Ami érthető, a város földrajzi adottságából és az általános építkezési szokásokból. Egy – egy állatfajnak nagyon nagy életterülete van és így életkörnyezete tényleg, mint egy kis darabka a valódi életteréből ahonnan származna eredetileg. 4 óra alatt az állatkert kb. egy harmadát, ha meg tudtuk nézni. Pluszba szerencsénkre most fut egy külön kiállítás is a bogarakról, ami tényleg nagyon szuper. Réka amúgy is imádja a rovarokat, bogarakat. Na itt óriás nagyságban nézegethette őket, interaktív játékok formájában ismerkedhettek. Nagyon igényes kiállítás. Igen, persze sokkal több mindent meg lehetne még mutatni a bogarak-rovarok életéből, de szerintem pont akkora lett a kiállítás, ami egy gyereknek még “bemegy” és még pont nem unja meg. Ők a célközönség. No de beszéljenek a képek, videók.
[wpvideo beZYUJvw]
[wpvideo zxugQeq1]
[wpvideo N5UXDrrJ]
[wpvideo G9i0MIHz]
[wpvideo DoSyMSTH]
[wpvideo 5T6RbYLg]
itt pingvinek láyhatóak, sőt babapingvin is volt. A hajó alatt 🙂
IMG_1648
Anna barátságot kötött egy kakassal
IMG_7677IMG_7678
volt baba teknőőőős. nem tudtam azt felvenni, ahogy Anna extazisba került tőle. de ott tombolt a teknőci üvegénél, aki épp szép komütosan ette a salátáját.
IMG_7676
IMG_7667IMG_7660
lovebirds:
[wpvideo mxoTwbVU]
[wpvideo NFjC1XNx]
[wpvideo pU0yfDqL]
[wpvideo ncmPjUI6]
IMG_1631
Africa
[wpvideo wEgD6a0g]
[wpvideo wItUOno8]
A bogárkiállítás
IMG_1619IMG_1620
mézkészítés:IMG_7639IMG_7640IMG_7641IMG_7642IMG_7649
az agysebész hangya, a zombicsináló.
IMG_7657
A legcukibb bogárka 🙂
IMG_7658

2 thoughts on “Nyaralás / Summer Holiday”

  1. Pingback: December általános pénzügyei – Karacsony – Öt bőrönddel Új Zélandra

Leave a Comment

Scroll to Top