Sár Csúzda

Rékák már nagyon vártak erre a napra. Ugyanis a suli pár hete versenyt hirdetetett a suli csapatok között. A suliban mindenki csapatokba kerül amely korosztályok között vegyesen van felosztva. Kifejezetten, hogy a srácok ne csak az osztályukkal legyenek, hanem korosztályok és osztályok keveredjenek. A csapatokat, színek és a környező szigetek nevei alapján lehet megkölünböztetni, illetve most már van állatfigurájuk is. Rékáéké a kék, Motutapu csapat, állatkájuk egy pingvin amit az egyik diák tervezett.

No a verseny arról szól, hogy speciális csapatpontokat lehet gyűjteni hetente amelyet kedvességért adnak. Azért ha akkor vagy kedves, segítőkész amikor nem figyel senki, legalábbis nem tudsz róla, hogy figyelnek.

Minden héten megszámolják, kinek mennyi van. A nyertes csapat csúszhat a sár csúzdán. Ami tényleg egy domboldal, ami saras és le tudsz rajta csúszni. 😀 Semmi extra.

Sajnos Rékáról és Gergőről pont lecsúsztam a mai napon, így róluk nem készült kép, de betudtam rakni pár képet, hogy kb. lássátok és el lehessen képzelni milyen élmény lehetett. A felnőtt a képeken a suli igazgatónője, aki aktívan kiveszi mindenből a részét. Szerintem ez tök szuper, hogy ott hasal és csúszik a sárban 😀

2 thoughts on “Sár Csúzda”

Leave a Comment

Scroll to Top