Titirangi

Pár hete elköltöztünk Gulf Harbourból. 😀 Igen lehet nevetni, nem tudunk a popsinkon ülni. Azt hiszem bátran mondhatjuk, hogy költözésben profik vagyunk. Már Magyarországon is költöztünk párszor, kb 2 évente, viszont itt egy kicsit ez sűrűbb lett. Az elmúlt 2 év alatt, ez már a 4. lakás amibe költözünk. Eddig ez a legjobb, totál oda vagyunk érte, no meg környékért is. Szóval most azt mondjuk, hogy szeretnenk itt lakni még egy jóóóó pár évet biztosan.

Miben jobb? Mi nagyon szeretjük a buja növényzetet és itt konkrétan totál benne vagyunk, mintha esőerdőben laknánk. A kertünk egy hatalmas erdő :D, amiben ujabb és ujabb dolgokat fedezhetnek fel a srácok. Nagyon élvezik.

Titirangi meg egy élettel teli kellemes kis hely. Fent van a hegyen, ahonnak ha legurulunk ott a part. Plusz fontos különbség, hogy itt ha kimegyek az utcara, akkor nem csak egy-két arccal találkozom – talán, akiket még lehet ismerek is, hanem folyamatos a jövés-menés. Most már látjuk, hogy Gulf Harbour roppant mód elszigetelt hely. Szuper cuki, szép meg minden, viszont nem a mi tipusunknak. Ami még fontos, nagyon fontos tényező, hogy innen végre a város és ezzel együtt a programok tömkelege elérhető távolságba került időben is. Végre 22 percre vagyunk az állatkertől és a többi klasszikustól.

Szóval nagyon jó döntésnek bizonyul. Ó és igen, a tengerpartok ugyanúgy közel vannak és a kedvenceink vannak itt a nagy hullamos partok.

Itt újra elférnek mindhárman a kádban:

A kisnövény a kertben 😀

3 thoughts on “Titirangi”

  1. Demjén I + Zs

    Szuper helyre költöztetek!Remélem,az új iskoláról,óvodáról is fogunk olvasni.Minden szépet és jót az új helyen!

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük