Whangarei Falls

New Plymouth után gondoltuk menjünk nézzük meg jobban az északi vidéket. Nem mentünk roppant messze, 2 órát autókztunk északra Aucklandtől. Whangarei nevű helyet akartuk megnézni. Útközben most is megálltunk egy Wellsford nevezetű kis helyen.

Hát Wellsfordról sok mindent nem tudok mondani. Egy utcás falunak mondanám, nem szép, bennünk kifejezetten rossz benyomást tett. Nem történt semmi rossz, sőt tök jót scooterezteka srácok a helyi scooter parkban, és tök jót játszottak a helyi könyvtárban, viszont maga a falu, nekünk túl falu. Pár ezer lakosa van. Ahogy láttuk a scooter parkkal ésa könyvtrral ki is merítettük a programhelyszínek tárházát. Így mentünk is tovább.

A könyvtár:

Whangerei totál jó benyomást tett ránk. Nyaraló városnak mondanám. Itt azért már tízezrekben van a lakosság száma. Nem egy utcás. Totál nem. Kellemes elrendezésű, pálmafás, tengerparti, még is van nagy városi hatása is. Elmentünk megnézni a közeli vízesést, ami kiváló programnak bizonyult. Elsőként Rékuék kaptak finom nem tudom milyen muffint amiből Réka rögtön felfalta Gergőét is, mert minő meglepetés, Ő nem kérte. Anna se evett. Ezután egy meseszerű, sűrű erdőn keresztül lehetett elsétálni a vízesés lábához. OTt nagyon picit piknikeztünk, a srácok próbáltak természetesen minél beljebb mászni a köveken még vízbeesést megúszva. Bár őket az se zavarta volna ha beleesnek. 😀 Készült pár családi fotó is.

Innen visszafele indultunk és útközben megálltunk Waipu Beachnél, ami szuper fehér homokos part. Elég szép látvány. 🙂

3 thoughts on “Whangarei Falls”

  1. Nagyon szép helyeken jártatok, szép a vízesés.Úgy látom a gyerekek nagyon élvezték. Holnap is mentek valahová?

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top